Thermakoti

Thermakoti

Yritys

ThermaKoti syntyi vuonna 2015. Vuosikymmenien rakennuskokemuksella varustetut ammattilaiset Kai Kiiskilä ja Pauli Hoffren huomasivat rakennusmarkkinan muuttuneen. Asiakkaat olivat alkaneet arvostaa entistä valmiimpia ratkaisuja ja helppoutta rakennusprojekteissa. Muutos on jatkunut edelleen. Nykyään vain harvat haluavat uhrata vuoden elämästään hartiapankilla rakentamiseen. Suurin osa arvostaa valmiita ratkaisuja ja oman ajan käyttämistä mukavampiin asioihin.

Vastauksena näihin markkinamuutoksiin syntyi ThermaKoti - rakentamistapa, jossa mahdollisimman suuri osa rakentamisesta tehdään asiakkaalle valmiiksi turvallisesti sisätiloissa. Valikoimasta löytyvät omakotitaloiksikin kelpaavat huvilat, valmiit hallit, siirrettävät hotellit sekä monipuolisesti työmaita palvelevat parakit. Tutustu tuotteisiimme tällä sivustolla. Ja aina saa ottaa myös yhteyttä.

Kai Kiiskilä, 0400 985 796, kai.kiiskila@thermakoti.fi
Pauli Hoffren, 0500 167 460, pauli.hoffren@thermakoti.fi

Tervetuloa tutustumaan!

Thermakoti Oy

Miksi valita Thermakoti?

Siirrettävä

Siirrettävä rakennus on aina turvallisempi investointi kuin kiinteä. Kun maailma muuttuu, ThermaKoti muuttuu mukana ja löytää itselleen parhaan sijainnin asukkaiden tarpeen mukaan. Älä anna ympäristön muutosten vaikuttaa rakennuksesi arvoon.

Energiatehokas

Hyvin rakennettu energiatehokas koti on myös mukava asua. Nurkista ei vedä ja nykyaikainen talotekniikka toimii huomaamattomasti taustalla.

Muuttovalmis

Me ThermaKodilla uskomme, että asiakkaalla on muutakin tekemistä kuin hääriä rakennusprojektin parissa. Teemme toimituksemme osat valmiiksi säältä suojassa sisätiloissa. Kysy myös valmiiksi kalustettuja vaihtoehtoja.