Thermakoti

Thermakoti

Siirrettävä

Muuttovalmis

Energiatehokas

Siirrettävät hotellit

Matkailubisnes on Suomen nopeimmin kasvavia toimialoja. Ihmisillä on aikaa ja halua löytää elämyksiä ympäri maan. Elämysten ja matkan taittamisen välillä on kuitenkin välillä hyvä nukkua. Monesti matkailijat haluaisivat löytää tämän nukkumapaikan hyvältä sijainnilta valtateiden varrelta mieluummin kuin keskeltä kaupunkia.

ThermaKodin siirrettävä hotelli on ratkaisu aktiivisesti liikkuvien matkailijoiden tavoittamiseen. Pystytä siirrettävä hotelli vaikkapa huolto-aseman parkkipaikalle, marketin viereen tai ravintolan kylkeen. Jos nykyiset palvelusi ovat hyvällä sijainnilla, sijainti on hyvä myös lisäansaintaan majoituspalveuiden muodossa. Matkailijat kaipaavat leipää ja unta.

Miksi ThermaKodin siirrettävä hotelli on hyvä idea?

1. Se on matkailijan näkökulmasta helppo. Pääväylän varrelta löytyvän nukkumapaikan avulla matkailija välttyy keskustojen liikennevaloshowlta. Palvelua osaavat arvostaa myös keikkatyöläiset myyntitykistä rakennusammattilaiseen.

2. Hotelli rakennetaan sisäoloissa tehtaalla, joten projekti aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaille rakentamisvaiheessa.

3. Siirrettävyys pienentää investoinnin riskiä huomattavasti. Takaporttina on aina mahdollisuus myydä rakennus eteenpäin tai siirtää se toiselle paikalle ja ajan saatossa löytää tuottoisin vaihtoehto.

4. Voit aloittaa pienemmällä huonemäärällä ja helposti laajentaa, kun kysyntä yllättää. Huoneet voivat olla inva-mitoitettuja tai pienempiä rakennusvalvonnan vaatimusten mukaan.

5. Tässäkin rakennuksessa toteutuvat ThermaKodin tärkeimmät periaatteet: siirrettävä ja muuttovalmis. Projekti on nopea toteuttaa, kun tontilla ja tehtaalla voidaan rakentaa yhtäaikaisesti. Säältä suojassa rakentaminen varmistaa rakennusmateriaalien hyvän säilytyksen ja takaa tasaiset olosuhteet.

Hotelliprojekti alkaa yhteydenotolla Kai Kiiskilään 0400 985 796 tai kai.kiiskila@thermakoti.fi. Keskustellaan mahdollisuuksista ja etsitään yhdessä paras tapa hoitaa tontin valmistelu. Kun sähkö-, viemäri- ja vesiasiat ovat hoidossa, rakentaminen voi alkaa.