Thermakoti

Thermakoti

Siirrettävä

Muuttovalmis

Energiatehokas

Parakki

Parakit

ThermaKoti-parakki on parakkien aatelia. Ehkä sinunkin yrityksesi on aika vaihtaa 80-luvulta asti kauhtuneet kopperot tämän päivän vaatimukset täyttäviin parakkeihin jo ennen kuin työntekijäsi kyllästyvät. Parakki voi olla tauko- tai ruokailutila, pukuhuone, pesuhuone, varasto tai korvata jopa hotellimajoituksen.

Esimerkiksi ThermaKodin asuinparakki vastaa täysin Suomen rakennusalan työehtosopimuksen vaatimuksia yöpymismajoitukselle. Huoneet ovat sopivan kokoisia, energiatehokkuus on erinomainen ja asumismukavuudessa on ominaisuuksia, jotka lähentelevät omakotiasumista. Varusteluun kuuluvat mm. ilmalämpöpumppu ja lattialämmitys. Parakissa yöpyminen ei tarkoita enää sitä, että päällä on hiki ja varpaat ovat jäässä.

ThermaKoti-parakit ovat monipuolisesti siirrettävissä. Varustukseen kuuluvat vaihtolavakisko, trukkiputket sekä kattokoukut. Polyuretaanieristyksen ansiosta rakenteet eivät vie tilaa hyötykäytöltä. Polyuretaani on myös kosteusturvallisin eristemateriaali, mitä markkinoilla on.

Parakkisi on saatavissa kaikissa RR-väreissä, joten se voidaan brändätä yrityksenne imagoon sopivaksi.

Jokaisen yrityksen tärkein resurssi ovat hyvät työntekijät. ThermaKoti-parakeissa työntekijöiden on hyvä olla. Hyvä kello kauas kuuluu niin kuin sanotaan ja lisäksi pitkällä aikavälillä huomaat, että parakki tulee edullisemmaksi kuin henkilökunnan majoittaminen hotelleissa.

Ota yhteyttä Kai Kiiskilään 0400 985 796 tai kai.kiiskila@thermakoti.fi ja kysy lisää! Laitetaan teidänkin yrityksenne työntekijöiden olosuhteet kuntoon!