Thermakoti

Thermakoti

Siirrettävä

Muuttovalmis

Energiatehokas

Huvila 1

ThermaKoti Huvila taipuu kodiksi, mökiksi ja vaikka vierasmajaksi. Se on siirrettävä ja muuttovalmis.

Lataa materiaali (pdf)

Huvila 2

Tänään huvila - viiden vuoden päästä kompakti pikkukoti palvelujen lähellä?

Huvilat

ThermaKoti Huvila voi olla piilopaikka, eläkeläisen uusi koti palvelujen lähellä, nuoren parin ensiasunto, talo, mökki tai vierasmaja. Kompakti huvila vastaa varustelultaan tämän päivän asumista, mutta ilman kalliita hukkaneliöitä. Kodit eivät enää 2020-luvulla ole suuria varastoja, joihin jemmataan vuosikymmeniltä kertyneet rojut, vaan tukikohtia joista lähdetään harrastuksiin ja töihin, tai joissa levätään ja rentoudutaan. ThermaKoti vastaa huutoon ja tarjoaa pienessä paketissa isosti iloa.

ThermaKoti Huvila on kuin pieni omakotitalo. Se on siirrettävä ja muuttovalmis. Ehkä se onkin osan elämästään kesämökkinä, mutta muuttaa vanhoilla päivillään palveluiden ääreen.

ThermaKoti Huvilan varustukseen kuuluvat: sauna, pesuhuone/wc, keittiö, tupa ja tyylikkäät ikkunalliset ulkopariovet, jotka tuovat valon kauniisti sisään. Kaikki oleellinen löytyy, mutta pieni koko helpottaa siivousta ja pitää asumiskulut kurissa.

Näin Thermakoti Huvilan rakentamisprojekti etenee

1. Tutustu pohjaratkaisuun näiden kuvien avulla.

2. Ota yhteyttä Kai Kiiskilään, 0400-985 796 tai kai.kiiskila@thermakoti.fi. Pyydä vaikkapa lisätietoja, kutsu käymään tontilla tai kysy mitä vain muuta, mikä askarruttaa uuden muuttovalmiin huvilan hankinnassa.

3. Autamme rakennusluvan hakemisessa ja saat kauttamme kaikki tarvittavat rakennuslupakuvat. Yhteensä 60 vuoden kokemuksemme talojen rakentamisessa ja myynnissä on käytettävissäsi. Tehdään ensin aiesopimus ja lukitaan kauppa, kun rakennuslupa on vahvistettu.

4. Aloitetaan ThermaKoti Huvilan rakentaminen tehtaalla, säältä suojassa. Samalla kun huvila kasvaa tehtaalla, voidaan tontilla tehdä maanrakennus- ja perustustöitä. Tarvittaessa saat nekin kauttamme. Meiltä löytyvät niin kaivinkoneet kuin nosturit sekä betoniset perustuselementit.

5. Huvila valmistuu tehtaalla muuttovalmiiksi asti. Katto on paikoillaan, ulkoverhous maalattu, ikkunat ja ovet asennettu smyygeineen päivineen, kalusteet ja kodinkoneet asennettu sekä sisustuspinnat tehty listoitusta myöten. Olet tervetullut tehtaalle tutustumaan työn etenemiseen. Kehtaamme kyllä näyttää projektia jossa rakennusmateriaalit säilytetään sisätiloissa ja työturvallisuutta eivät sateen liukastamat pinnat ja pimeä syksy haittaa.

6. Valmis Huvila kuljetetaan erikoiskuljetuksena tontille ja asennetaan yhden päivän aikana. Pääset vaikka saunomaan vielä illalla.

ThermaKoti Huvila on siirrettävä ja muuttovalmis. Energiatehokkuudesta huolehtii tehokkain lämmöneriste, polyuretaani. Rakenteille ja rakentajille turvallinen rakentaminen toteutetaan säältä suojassa tehdasolosuhteissa.

Ota yhteyttä Kai Kiiskilään 0400 985 796 tai kai.kiiskila@thermakoti.fi ja kysy lisää!