Thermakoti

Thermakoti

Siirrettävä

Muuttovalmis

Energiatehokas

Hallit

ThermaKoti ValmisHalli on kokonaisvaltainen toimitus perustuksista alkaen. Sama ryhmä hoitaa projektin eri vaiheet, mikä helpottaa aikataulutusta ja tuo turvaa ostajalle siinä, että mitään ei jää huomioimatta. Eri osa-alueiden hankkiminen eri toimijoilta lisää projektijohdon tarvetta ja riskiä siinä, että urakoiden raja-alueilla jää asioita hoitamaatta tai ei tiedetä kenelle ne kuuluu.

Jos siis tarvitset hallia esimerkiksi konesuojaksi, varastoksi, ulkomyymäläksi tai urheilutilaksi niin jatka lukemista.

Näin Thermakoti ValmisHallin rakentamisprojekti etenee

1. Lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteeseen kai.kiiskila@thermakoti.fi tai soita 0400-985 796. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian kysyäksemme lisää halliprojektista. Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse tietää kaikkea projektistasi. Jos sinulla on kuvia, lähetä niitä. Mutta voit kertoa vain muutamalla sanallakin hankkeesta, niin olemme mukana auttamassa sinua alkuun.

2. Seuraavaksi tutustumme rakennuspaikkaan ja keskustelemme rakennusvalvonnan kanssa onko esimerkiksi maaperätutkimukseen tarvetta. Tämän jälkeen saat meiltä tarjouksen, joka sisältää kaikki vaiheet perustuksista loppuun asti. Jo nyt säästät kymmeniä tunteja vaivaa, kun sinun ei tarvitse erikseen keskustella perustus-, seinä- ja kattourakoitsijoiden kanssa. Voimme tarjota myös maanrakennusvaiheen työt. Meiltä löytyy projektin hoitoon kalustoa kaivinkoneesta nosturiin.

3. Tehdään kaupat ja aloitetaan hanke.

4. Perustukset valmistuvat valmiista elementeistä ilman työmaata sotkevia kertakäyttömuotteja. Hallituissa olosuhteissa sisätiloissa valmistetut sokkelielementit asennetaan niin ikään sisätiloissa valmistettujen sovitusanturoiden päälle. Menetelmä sopii sekä valettuun että maapohjaiseen lattiaan.

5. Seuraavaksi asennamme seinäelementit. Myös ne valmistetaan hallissa valmiiksi peltiverhousta myöten. Valmiit elementit nopeuttavat työmaavaihetta. Muutama viimeinen pelti asennetaan työmaalla ja lopulta ei edes huomaa, että rakennus on elementeistä valmistettu.

6. Kun kerran alettiin elementeistä valmistamaan, nopeutamme työmaan loppuvaiheenkin käyttämällä valmiita kattolohkoja. Käytämme kondenssisuojattua kattopeltiä, jolloin aluskatetta ei tarvita. Tämä mahdollistaa sen, että katto voidaan valmistaa hallissa 3,3-metrisiksi lohkoiksi, joita asentamalla katto valmistuu työmaalla nopeasti. Omalla tehtaallamme jigipöydällä tehtynä kattolohkot ovat mittatarkkoja. Samalla työturvallisuus paranee, koska vaikeat peltityöt voidaan tehdä lattian tasolla.

7. Juodaan kahvit ja todetaan, että olipa hyvä, että eri työvaiheet tuli tehtyä samalla porukalla. Näin pysyi motivaatio tehdä jokainen vaihe mahdollisimman tarkasti ja seuraavan vaiheen helppoutta ajatellen. Aikaakin säästettiin monessa kohdassa, kun työmaalta siirrettiin mahdollisimman monta vaihetta tehdasolosuhteisiin.

Hyvä halli on investointi, joka pidentää koneiden ja siellä säilytettävän tavaran käyttöikää.

Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!